versija par kēksu

Nujā. Nenocietos un nesagaidīju, kamēr mamma atbildēs uz telefonu par to, kā viņa vakar cepa kēksu, un izdomāju, ka eksperimnetēšu ar magonēm un kokosriekstu skaidiņām. Nu visu to, kas atrodas virtuves atvilktnēs.

Pēc maniem pieņēmumiem, kam nu vajadzētu būt īstā kēksā, sajaucu margarīnu, cukuru, olas, saldo krējumu, sodu un miltus. Un piegāzu labi daudz magones un kokosus. Sajaucās tāda biezāka mīkla nekā ierasts kēksam, pie tam pamanījos cepamo piededzināt. Tagad ņēmu ārā no formas, viss izjuka. Garša jau laba, bet kaut kā ne pārāk turas kopā. Laikam par daudz taukvielu. Nu neko, gan jau kundziņa vai manējie kolēģi apēdīs.

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s


%d bloggers like this: