Karija pasta un kokosriekstu piens

Vakar saklausījos actuale garšīgos stāstus par vistu, karija pastu un kokosriekstu pienu, tāpēc šodien teciņiem vien devos uz veikalu, tiku pie visa vajadzīgā un vakarā centos izpausties. Tiesa gan, man bija tītara fileja, ko apcepu, pieliku karija pastu un pielēju pienu. Pirmajai reizei neslikti, bet nepamet sajūta, ka actualei sanāca labāk. Taču mans lielais atklājums bija kokosriekstu piens, kas pat bundžā garšo pārsteidzoši labi. Laikam atmiņā bija iesēdusies kādā kafejnīcā ēstā kokosriekstu piena – garneļu zupa, kas bija šķebinoši salda un sabojāja manu priekšstatu par to.

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s


%d bloggers like this: