Tomātzupa

Vispār jau maizi cepu, lai būtu, ko piekost pie tomātzupas. Vienīgi – zupa ir gatava krietni ātrāk.

Tātad, atnes no veikala lielo (aptuveni 800 grami) mizotu konservētu tomātu bundžu, ielej katliņā, sablendē un uzvāra. Klāt var pieliet izšķīdinātu buljona kubiņu, piparus, čili piparus, ķiploku vai ko nu vēl. Ielej šķīvī, pieliek pesto, uzrīvē sieru un ēd. Īzī pīzī. Protams, vasarā vajadzētu uztaisīt no svaigiem tomātiem un ar paštaisītu pesto.

Viena atbilde to “Tomātzupa”

  1. Anna Says:

    Tava tomātu zupa ir izcila! Kopš vienreiz to nobaudīju, tā kļuvusi par manu iecienītāko! Ņammm!🙂

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s


%d bloggers like this: