Kartupeļu biezputra

Kartupeļu biezputra ir viens no maniem mīļēdieniem. Lai gan man ne pārāk garšo vārīti kartupeļi, kartupeļu pankūkas, biezputra un visādi citādi ēdieni man ļoti garšo. Cepot gaļu mērcītei, pieķēru sevi knakstoties ap karstu biezputras katlu – tā saturs kartoti pēc karotes pazūd manā vēderā.

Recepte:

Nomizo kartupeļus (man bija kādi pāris kilogrami), uzvāra. Sagriež mazos gabaliņos strīpainu žāvēto gaļu, sīpolus. Kad nokāš, uzvāra pienu – kādus 600-700 gramus. Kamēr piens silst, sacep gaļu un sīpolus, beigās pieliek krējumu. Samīca kartupeļus, pielej siltu pienu, saputo. Pirms viss katla saturs paklusām izēsts, liek uz šķīvjiem. Labu apetīti arī Jums.

2 Atbildes to “Kartupeļu biezputra”

  1. putnupr Says:

    ko saputo?

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s


%d bloggers like this: