Auzu pārslu cepumi

Šodien tirgū biju viena no pirmajām pircējām, rīts man ir neierasti agrs brīvdienai. Un jau ir izcepti brīvdienu brokastu cepumi.

Recepte:
300 grami auzu pārslu
četras olas
četras ēdamkarotes cukura
četras ēdamkarotes miltu
citrona miziņa
pāris saujas baltās šokolādes glazūras čipšu

Auzu pārslas apgrauzē uz pannas, atdzesē. Sakuļ olu dzeltenumus ar cukuru, pievieno rīvēta citrona miziņu, pieber atdzisušās auzu pārslas, pievieno miltus un šokolādes čipšus. Beigās iecilā saputotus olu baltumus. Man vienmēr neiet ar iecilāšanu un gaidīšanu, kamēr kaut kas atdziest, bet rezultāts ir tīri tā neko. Taču jāsaka – nekas īpašs, parasti auzu pārslu cepumi. Ja grib just šokolādi, jāliek krietni vairāk.

Rezultātā 550 grami cepumu, kas izmaksā Ls 1.30. 26 FD vienības.

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s


%d bloggers like this: