Citi kokosriekstu cepumi

Šie kokosriekstu cepumi sanāca pavisam citādi nekā tie, ar ko dikti noķēpājos. Šie ir mitri, lipīgi, ne pārāk saldi, cukuru droši varētu likt vairāk. Ā, nu jā – es pieliku rīvētu liela citrona miziņu un piespiedu arī sulu. Protams, es taisīju divreiz lielāku porciju, un sanāca paliela bļoda ar cepumiem.

Recepte:
100 grami margarīna
četras olas
180 grami cukura
rīvēta citrona miziņa un sula
400 grami kokosriekstu skaidiņas

Margarīnu katliņā izkausē un drusku padzesē, piejauc olas, cukuru un citrona miziņu un sulu. Beigās piemīca kokosriekstu skaidiņas. Uz pannas, kur ieklāts cepamais papīrs, liek cepumiņus un cep augšējā krāsns nodalījumā 180 grādos. Ar šiem cepumiem ir tas pats, kas ar biezpiena – cepot pa vidu, apakša piedeg un augšiņa neapbrūnē.

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s


%d bloggers like this: