Cūkas fileja ķiplokos un sēnēs

Ja katru dienu ēd gaļu, dažbrīd gribas sist galvu pret sienu, jo nav vairs ideju, ko taisīt vakariņās. Bet ēst gribas.
Tas, ka mūsmājās zivs nav pārāk biežs viesis, izdomāšanu nepadara vieglāku. Tāpēc šoreiz to pašu cūkas fileju ietinu follijā ar sēnēm un ķiplokiem.
Un garšoja labi.

Recepte:
cūkas fileja
daži šampinjoni
marinēti ķiploki un marināde
karija pasta
drusku sāls

Gaļu saberzē ar karija pastu un sāli, aplej ar ķiploku marinādi un ķiplokiem. Kādu brīdi atstāj, lai drusku ievelkas, un tad jau arī var apbārstīt ar šampinjoniem, ietīt follijā un šaut krāsnī. Pēc minūtēm 40-50 vakariņām vajadzētu būt gatavām.

Kāpēc marinēti ķiploki? Pavisam vienkārši. Ciemiņi atnesa, neapēda un tā nu tie ķiploki mētājās pa ledusskapi.

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s


%d bloggers like this: