Neveiksmīgais tiramisu

Toreiz sanāca tik labs tiramisu, ka gribējās pamēģināt vēlreiz. Fiksi, fiksi, jāskrien, jāskrien. Kaut ko darīt lēnām un apdomīgi man ir ļoti grūti.
Tā nu krēms sanāca baigi šķidrs. Pavisam šķidrs. Nevarēju saprast, kas izdarīts ne tā. Izrādās, ka ir ļoti svarīgi vispirms kārtīgi sakult olu dzeltenumus ar cukuru, un maskarponi iejaukt tikai pēc tam. Es gan joprojām neesmu pārliecināta, ka pirmajā reizē tā darīju, taču tagad zinu pavisam noteikti – tikai tā.
Šī eksperimenta rezultātā sanāca kaut kas līdzīgs saldajā krējumā peldošiem cepumiem. Un kauns pa visu ģīmi. Protams, garšai ne vainas, bet…
Ā, vienīgais, kas šo veidojumu glāba, bija rums, ko biju pielējusi kafijai.

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s


%d bloggers like this: