Maizīte ar sieru un olīvām

Izrādās, ka cepeškrāsnī sildītās bagetes ir garšīgākas, ja tās pirms cepšanas ietin folijā un drusku paver – tajā vietā, kur siers un viss cits pildījums sastampāts.
Tad maizīte nesanāk pārlieku cieta – tieši tā kā nākas. Un vēl – forši sanāk, ja ieliek ne vien zaļumu un ķiploku sviestu un sieru, bet vēl arī olīvas un tomātus.
Lūk, tās ir brīvdienu brokastis.

Recepte:
bagete
zaļumu un ķiploku sviests
rīvēts siers
dažas olīvas
tomāts

Izcili vienkārši – nopērk bageti, atnes mājās, vidū iegriež un ieziež zaļumu un ķiploku sviestu. Vēl maizei vēderā sabāž sagrieztas olīvas, tomātu šķēlītes un pārber ar sieru. Vēl bageti iegriež šķērsām, lai vieglāk lauzt gabaliņus.
Viss – ietin folijā un cep cepeškrāsnī. Kad sāk smaržot – ņem ārā un ēd.

3 Atbildes to “Maizīte ar sieru un olīvām”

  1. putnupr Says:

    kāpēc mums nedevi shaadas maiziites?

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s


%d bloggers like this: