Siera kūka no paciņas

Staigāju pa Stockman, un tā vien sagribējās nomēģināt uztaisīt kūku no paciņas. Cepamās likās nu jau drusku par traku, tāpēc izmēģināšanai nopirku Mississippi Real Cheesecake.
Nav jau ne vainas, bet, ja vien ir iespēja, labāk garšos paša taisīta kūka. Man gan ir diezgan pamatas aizdomas, ka tieši šo paciņu es pirms vairākiem gadiem nopirku Trakajās dienās un gatavo produkciju aiznesu uz darbu, lai kolēģi iznīcina, jo cienītskungs atteicās ko tādu ēst. Toreiz man garšoja visai labi.

Recepte

  • paciņkūka
  • trīs tējkarotes cukura
  • 60 grami margarīna
  • 375 grami piena

Dara visu, kā rakstīts uz paciņas – pamatnei domātā iepakojuma saturu sajauc ar margarīnu, uz izveido traukā tādu kā groziņu.

Otru paciņu sajauc ar pienu un ar blenderi jauc tik ilgi, kamēr sāk biezēt – kādas minūtes piecas. Tas arī viss – lej groziņā, liek traukam vāku vai pārkāj ar pārtikas plēvi un uz dažām stundām liek ledusskapī, lai sastingst.

Sanāca tāda maza kūciņa.

Izmaksas: Ls 2.50
Daudzums: astoņi gabaliņi
Kalorijas: uz paciņas rakstīts, ka 100 gramos ir 620 kcal. Nevaru saprast – tas uz sauso maisījumu (ticamāk) vai jau gatavai kūkai.

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s


%d bloggers like this: