Pildītas olas

Reizēm man ļoti, ļoti sagribas pildītas olas. Atceros, ka bērnībā tās bija teju vai katros svētkos, bet pēdējā laikā ir aizmirstas. Tā nu beidzot saņēmos un uztaisīju. Ne svētkos, bet tāpat – prieciņam.
Taču smalkās viesībās, kur pildītās olas dekorētas ar ikriem, es tos vācu nost, jo tā gan man negaršo.

Recepte

  • astoņas olas (M)
  • 100 grami mazkaloriju majonēzes

Uzvāra olas, atdzesē un noloba. Katru olu pārgriež uz pusēm. No lauku olām, protams, būtu foršāk – tām ir spilgti dzelteni dzeltenumi.

Baltumus liek uz šķīvja.

Dzeltenumus liek atsevišķā bļodiņā, saspaida ar dakšiņu un sajauc ar majonēzi. Var vēl pielikt piparus vai sinepes.

Olas baltumus pilda ar dzeltenumu un majonēzes masu.

Rezultāts: 16 pildītu olu pusītes
Kalorijas: vienā pusītē ir 65 kcal
Izmaksas: ap latu

Vairāk bilžu pie actuales.

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s


%d bloggers like this: