Fiksās rabarberu kūciņas

Nesenās brīvdienās saldētavā atradu pērnos rabarberus – pēdējais laiks, lai liktu lietā, jo pamazām veikalos parādās jaunie.
Lai tiktu pie garšīgas rabarbermaizes, nevajag daudz – mīklu, rabarberus, drusku krējuma un cukura. Nepaies ne pusstunda un kūciņas būs gatavas. Turklāt, kamēr tās cepas, var darīt ko citu.

Recepte

  • trīs plāksnītes bezrauga kārtainās mīklas
  • viens rabarbera kāts vai pāris saujas kapātu rabarberu
  • dažas ēdamkarotes skābā krējuma
  • dažas ēdamkarotes cukura

Ja rabarberi saldēti, tos laicīgi izņem no saldētavas. Ja svaigi – nomizo un sagriež mazos gabaliņos.

No saldētavas izņem kārtaino mīklu un atlaidina. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

Mīklu uz kādām piecām minūtēm liek cepeškrāsnī – kamēr uzpūšas un drusku izkalst.

Uzber rabarberus.

Uzliek krējumu un pārkaisa ar cukuru.

Liek atpakaļ cepeškrāsnī uz minūtēm 15. Tas arī viss!

Foto: actuale.net.

3 Atbildes to “Fiksās rabarberu kūciņas”

  1. Rhubarb cakes | actuale.net Says:

    […] cakes (Rabarberu kūciņas) (Пирожные с ревенем) made by uwagatavo. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; […]

  2. actuale Says:

    ņam🙂

  3. Vilks Says:

    ļoti fiksi, patiešām! un ļoooti gardi (:

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s


%d bloggers like this: