Cūkas fileja tomātu pārslās

Kad biju Grauda spēkā, Raimonds mani pavedināja ar tomātu pārslām – esot baigi labās. Actuale, salīdzinot šo ēdienu ar mārrutku cūciņu, bija tā kā vīlusies – gaidīja ko vairāk. Taču te nekā «tāda» nav – maiga gaļa un tikpat maigas piedevas, turklāt, cepta maisā, gaļa ir ārkārtīgi sulīga.
Ļoti labi iet kopā ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un burkānu-ķiploku salātiem.

Recepte

  • cūkas fileja
  • saujiņa tomātu pārslu
  • drusku sāls

Cūkas fileju ieberzē ar sāli.

Apbārsta ar tomātu pārslām.

Liek cepammaisā, aizsien un sadursta vai nogriež augšējo stūrīti – kā nu instrukcijā rakstīts.

Gaļu 200 grādu karstā cepeškrāsnī cep kādas 30 minūtes. Ja blakus liek kartupeļus, arī tiem aptuveni pēc tāda laika vajadzētu būt gataviem. Pēdējās piecas minūtes gaļu pacep pavērtā maisā – man šoreiz maiss pieskārās krāsns sildelementam un tas ņēma un sakusa.

It kā nekā «tāda», bet garšīgi.

Foto: actuale.net

Viena atbilde to “Cūkas fileja tomātu pārslās”

  1. Pork fillet in tomato flakes | actuale.net Says:

    […] fileja tomātu pārslās) (Свиное филе в томатных хлопьях) made by uwagatavo. Meat baked in the bag is extremely juicy. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { […]

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s


%d bloggers like this: