Sveiki! Jums te diezgan forša lapa ir, vienīgais, kas pietrūkst ir ērta adresīte. Iesaku neskopoties uz pāris latiņiem gadā un nopirkt labāku adresi par “uwagatavo.wordpress.com”.
Vai pats vienkāršākais – smilšu mīklas grozā saber avenes un pārlej ar skābā krējuma, olu un cukura maisījumu. Uz 28 cm pannu tā varētu būt viena smilšu mīklas porcija, kāds puslitrs krējuma, četras olas un 300 grami cukura.
Kad smilšu grozs ar aveņu un olkrējuma pildījumu jau bija krāsnī, nolēmu palasīt smilšu mīklu receptes tartēm. Jā, mani pamatīgi samulsināja, ka visās (?) lasītajās receptēs vispirms pacep smilšu pamatni, pie kam berot virsū pupas!!!!! Esmu samulsusi joprojām. Ēdu, cienāju kolēģus ar brīnumaromātisko rezultātu un mulstu. Cepās gan neganti ilgi, taču ir dievīgs un atkal lauru sauja Tev!
uwa 🙂 paldies par skaisti aprakstitajaam recepteem . Vai Tu esi meginajusi pagatavot tos edamos kastanjus?? Iepiku kaudziti Stokmanaaa un bail kerties klaat!:)krii
Labdien UWA 🙂
velos sazinaties par sadarbibas iespejam blogoshanas ietvaros. vai varu palugt atsutit savu kontaktinformaciju uz epastu: laimigi@gmail.com.
Sintija
Sveika. Tev lieliskas receptes un tagad mēģinu izcept kukurūzas- auzu pārslu cepumus…. neliku kokosa skaidiņas un liekas ka masa nav sanākusi tik salda kā gribētos- ir kādi ieteikumi ar ko aizvietot kokosu. Baroju mazuli ar kruti uz mazajam alergija uz kviesu miltiem, olām, piena produktiem, protams medus un rieksti, sokolāde mums TABU. 😦
Labdien!
Esam portāls http://superreceptes.lv Draugos: http://draugiem.lv/superreceptes
Vēlamies Jums piedāvāt sadarbību. Proti ar jūsu atļauju ievietot Jusu receptītes mūsu draugiem.lv lapā. Protams ar Jusu vārdu un uzvārdu kā autori un protams arī adresi (jūsu mājaslapas) ar orģinālo recepti.
Labums Jūms būtu tāds ka Jūs savai mājaslapai iegūtu lielāku auditorīju, jo mums seko vairāk kā 15 000 sekotāju un esam Officiāla lapa.
Ja Jus šis neinteresē, tad protams saprotams.
Kopš atklāju Jūsu lapu, ieguvu jaunu hobiju-gatavošana!!! Lielais paldies! Man patīk web adrese, receptes un to foršie apraksti. Īsāk izsakoties- PALDIES!
Cien. Uwa!
Zināms jau, ka reiz publicētas receptes vai stāstiņi mierīgi ceļos pa internetu bez atsaucēm uz autorību, bet tomēr , ja vien ir tāda iespēja, tad traci vajag celt. Pie tam, ja , kā šajā gadījumā, tvnet.lv iepublicējis gabaliņu no Jūsu bloga http://www.tvnet.lv/sievietem/receptes/490510-bolonas_lazanja , pie tam , radot iespaidu, ka tieši Jūs esat tā, kas izvēlējusies publicēt šādu fragmentāru , nepilnīgu un vecu “recepti” no 2010.gada.
Sveika, es tiešām no sirds sajūsminos par Tavu izdomu un uzdrīkstēšanos eksperimentēt! Esmu šo to jau izmēģinājusi no Tavām receptēm, rezultāts vienmēr tāds, kādu esmu iztēlojusies, lasot ēdiena gatavošanas aprakstu. Šoreiz vēršos pēc padoma – kur Tu iegādājies virtuļu pannu? Māte Google man nepalīdz šajā jautājumā. Jau iepriekš paldies, Tava patiesa cienītāja Kristīne
Sveika. Interesē kur pēdējos pāris mēnešus esi pazudusi? 🙂 Iedvesmas trūkumi vai vienkārši aizņemtais rudens?
Katrā ziņā Es un noteikti ne vienīgā gaidu jaunas, interesantas receptes. 🙂
18 aprīļa, 2010 13:46 |
Sveiki! Jums te diezgan forša lapa ir, vienīgais, kas pietrūkst ir ērta adresīte. Iesaku neskopoties uz pāris latiņiem gadā un nopirkt labāku adresi par “uwagatavo.wordpress.com”.
25 augusta, 2010 14:40 |
Labrīt 🙂 un ko Uwa darītu ar kaudzi avenēm, ja domas klīstu uz kāda salda konditorejas mākslasdarba pusi?
25 augusta, 2010 14:48 |
Aveņu siera kūka pēc https://uwagatavo.wordpress.com/2010/05/18/siera-kuka/, aveņu ievārījums, aveņu-biezpiena kūka https://uwagatavo.wordpress.com/2010/06/10/kirsu-biezpiena-kuka/, kārtainā aveņu kūka ar saldo krējumu https://uwagatavo.wordpress.com/2010/05/05/kartaina-kirsu-kuka-platsmaize/
Vai pats vienkāršākais – smilšu mīklas grozā saber avenes un pārlej ar skābā krējuma, olu un cukura maisījumu. Uz 28 cm pannu tā varētu būt viena smilšu mīklas porcija, kāds puslitrs krējuma, četras olas un 300 grami cukura.
27 augusta, 2010 15:55 |
Kad smilšu grozs ar aveņu un olkrējuma pildījumu jau bija krāsnī, nolēmu palasīt smilšu mīklu receptes tartēm. Jā, mani pamatīgi samulsināja, ka visās (?) lasītajās receptēs vispirms pacep smilšu pamatni, pie kam berot virsū pupas!!!!! Esmu samulsusi joprojām. Ēdu, cienāju kolēģus ar brīnumaromātisko rezultātu un mulstu. Cepās gan neganti ilgi, taču ir dievīgs un atkal lauru sauja Tev!
27 augusta, 2010 16:04 |
Jā, dažās receptēs tā ir. Godīgi sakot, nezinu kāpēc, tāpēc sekoju receptei – ja jau jācep, tad jācep, ja ne, tad ne.
Cepās kādu stundu, vai ne?
Izdevās garšīgi? Tas arī galvenais:)
27 augusta, 2010 16:39 |
Jā, bezgalīgi ilgu apmēram stundu cepās. Un gardi ļoti 🙂
12 oktobr, 2010 15:22 |
gaidu ko jaunu…paldies Tev!esmu jauna un isti neko nemaku gatavot savai gimenei tapec patik receptes ar foto!malacite!
12 oktobr, 2010 17:35 |
: )
12 novembr, 2010 13:21 |
uwa 🙂 paldies par skaisti aprakstitajaam recepteem . Vai Tu esi meginajusi pagatavot tos edamos kastanjus?? Iepiku kaudziti Stokmanaaa un bail kerties klaat!:)krii
12 novembr, 2010 13:30 |
Paldies : )
Diemžēl nevaru dalīties gudrībā, ko darīt ar kastaņiem. Veikalā pamanīju, bet nesadūšojos izmēģināt.
1 maija, 2011 17:44 |
Uwa, LIELS paldies par Tavu blogu – te smeļos iedvesmu un to pārskatu ik pārdienas.
Tā turpināt! 🙂
1 maija, 2011 22:18 |
Paldies! : )
2 jūlija, 2011 12:51 |
Tā tā tā..beidzot atradu blogu 🙂 Foršs, bet kalorijām bagāts 🙂
6 jūnija, 2012 09:51 |
Sveika! Kā ar Tevi var sazināties? Vai vari iedot, lūdzu, savu e-pastu?
6 jūnija, 2012 10:53 |
uwagatavo@gmail.com
20 jūnija, 2012 08:05 |
Atstāju tev ziņu epastā. Ļoti, ļoti gaidu atbildi 🙂
13 augusta, 2012 18:10 |
Labdien UWA 🙂
velos sazinaties par sadarbibas iespejam blogoshanas ietvaros. vai varu palugt atsutit savu kontaktinformaciju uz epastu: laimigi@gmail.com.
Sintija
13 februāris, 2013 16:39 |
Sveika. Tev lieliskas receptes un tagad mēģinu izcept kukurūzas- auzu pārslu cepumus…. neliku kokosa skaidiņas un liekas ka masa nav sanākusi tik salda kā gribētos- ir kādi ieteikumi ar ko aizvietot kokosu. Baroju mazuli ar kruti uz mazajam alergija uz kviesu miltiem, olām, piena produktiem, protams medus un rieksti, sokolāde mums TABU. 😦
13 februāris, 2013 20:01 |
Ja kokosriekstu skaidiņas ir tikai kā piedeva, nevis pamatmasa, var mēģināt iztikt bez. Ja šķiet, ka nav pietiekami saldi, pievienot vairāk cukura.
Kā ar sviestu? Vabūt pamēģini šos cepumus – https://uwagatavo.wordpress.com/2011/03/12/agneses-auzu-parslu-cepumi/#more-3055.
18 marts, 2013 11:09 |
ļoti labi izveidots blogs, vizuāli baudāms! patīkami, ka regulāri tiek papildināts. man patīk vienkārši šķirstīt un skatīties. tā turpini!
18 marts, 2013 21:46 |
Mīļš paldies! Un paldies, ka lasi.
7 jūlija, 2013 16:18 |
Labdien!
Esam portāls http://superreceptes.lv Draugos: http://draugiem.lv/superreceptes
Vēlamies Jums piedāvāt sadarbību. Proti ar jūsu atļauju ievietot Jusu receptītes mūsu draugiem.lv lapā. Protams ar Jusu vārdu un uzvārdu kā autori un protams arī adresi (jūsu mājaslapas) ar orģinālo recepti.
Labums Jūms būtu tāds ka Jūs savai mājaslapai iegūtu lielāku auditorīju, jo mums seko vairāk kā 15 000 sekotāju un esam Officiāla lapa.
Ja Jus šis neinteresē, tad protams saprotams.
Gaidam atbildi. superreceptes@gmail.com vai arī rakstat uz draugiem.lv lapu: http://draugiem.lv/superreceptes
Ar cieņu: SuperReceptes.LV
21 jūlija, 2013 11:03 |
Labdien!
Kopš atklāju Jūsu lapu, ieguvu jaunu hobiju-gatavošana!!! Lielais paldies! Man patīk web adrese, receptes un to foršie apraksti. Īsāk izsakoties- PALDIES!
21 jūlija, 2013 14:00 |
Man prieks, ka tā 🙂
17 decembr, 2013 17:37 |
Cien. Uwa!
Zināms jau, ka reiz publicētas receptes vai stāstiņi mierīgi ceļos pa internetu bez atsaucēm uz autorību, bet tomēr , ja vien ir tāda iespēja, tad traci vajag celt. Pie tam, ja , kā šajā gadījumā, tvnet.lv iepublicējis gabaliņu no Jūsu bloga http://www.tvnet.lv/sievietem/receptes/490510-bolonas_lazanja , pie tam , radot iespaidu, ka tieši Jūs esat tā, kas izvēlējusies publicēt šādu fragmentāru , nepilnīgu un vecu “recepti” no 2010.gada.
19 decembr, 2013 22:10 |
Paldies par ieteikumu.
31 marts, 2014 14:18 |
Labdien,
Vai Jūs, lūdzu, varētu sazināties ar mani personiski pa e-pastu posevalinda@gmail.com, vēlos paziņot Jums iepriecinošu ziņu!
Ar cieņu,
Linda Poševa
19 maija, 2014 12:10 |
“dod ēst!”
19 maija, 2014 16:06 |
Sveika, es tiešām no sirds sajūsminos par Tavu izdomu un uzdrīkstēšanos eksperimentēt! Esmu šo to jau izmēģinājusi no Tavām receptēm, rezultāts vienmēr tāds, kādu esmu iztēlojusies, lasot ēdiena gatavošanas aprakstu. Šoreiz vēršos pēc padoma – kur Tu iegādājies virtuļu pannu? Māte Google man nepalīdz šajā jautājumā. Jau iepriekš paldies, Tava patiesa cienītāja Kristīne
19 maija, 2014 19:55 |
Paldies!
Virtuļu pannu pirku Gemosā.
27 jūnija, 2014 13:29 |
Labdien! Lūdzu Jūs sazināties ar mani rakstot uz: isakovs.ivo@gmail.com
Gaidīšu Jūsu ziņu!
24 oktobr, 2014 21:19 |
Sveika. Interesē kur pēdējos pāris mēnešus esi pazudusi? 🙂 Iedvesmas trūkumi vai vienkārši aizņemtais rudens?
Katrā ziņā Es un noteikti ne vienīgā gaidu jaunas, interesantas receptes. 🙂
26 oktobr, 2014 09:52 |
Sveika, Lāsma!
Es tepat vien esmu, tikai pamatīgi slinkoju ar jaunu recepšu publicēšanu. Taču es centīšos laboties 🙂
2 jūlija, 2015 10:10 |
Sveiki, uwa!
Vai kādā veidā iespējams ar Jums sazināties par sadarbības iespējam?
Priecāšos par atbildi,
Līga
2 jūlija, 2015 19:44 |
Sveika, Līga! Te būs mans epasts – uwagatavo@gmail.com.