Visparastāko sieru var likt ne vien uz brokastu maizītēm, bet apcept un ēst kā karbonādi pusdienās vai vakariņās. Miltu vietā var izmantot saberztas kukurūzas pārslas bez cukura. Klāt labi garšos krāsnī cepti kartupeļi ar ķiplokiem un paprika.
Šajā ēdienā pats foršākais ir tas, ka siers ir mīksts un karsts.
Recepte:
– divas pabiezas šķēles siera
– pusglāze kukurūzas pārslu
– ola
– nedaudz eļļas cepšanai
Vispirms sasmalcina kukurūzu. Es to daru ar krūzīti – ieberu zupas šķīvī kukurūzu un ar krūzi izbradājos līdz pārslas pārvērtušās pulverī.
Sasilda pannu un, kad karsta, uzlej eļļu. Tikmēr sagriež sieru, lēzenā šķīvī sakuļ olu un blakus liek šķīvi ar saberzto kukurūzu.
Vispirms siera šķēli apmērcē olā.
Tad kukurūzā.
Tas arī viss – liek uz pannas, apcep un ēd kopā ar kartupelīšiem un salātiem.
Foto: actuale.net
3 decembrī, 2011 14:30 |
[…] uwa gatavo ēst ir forši « Siera karbonādes […]
7 februāris, 2012 13:41 |
Man te daži jautājumi…
Kādu sieru labāk lietot?
Un kādas kukurūzas pārslas tika izmantotas? To ir tik daudz!!!
Kā ir ar rīvmaizi, vai arī ar kukurūzas pārslām ir garšīgāk?
7 februāris, 2012 13:50 |
Es izmantoju Holandes sieru un nesaldinātas kukurūzas pārslas – pusglāzi nesaberztu.
Protams, var izmantot arī rīvmaizi, bet man patika arī ar kukurūzu.
1 aprīļa, 2012 13:42 |
[…] chops (Siera karbonādes) (Сырная отбивная) made by uwagatavo. The common cheese can used not only on the breakfast sandwiches, but also fried and eaten as pork […]